Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het beste resultaat?

Elk gebit is anders, en reageert dus ook anders. Kies voor de eerste keer altijd Start behandeling dan heb je direct het beste resultaat. sommige tanden hebben meer nodig, denk aan stevig roken of eten van kruiden. Eventueel kan er extra nodig zijn wij geven altijd in de salon na de start behandeling een advies om het resultaat optimaal te behouden.

Mag ik na de behandeling alles weer eten of drinken?

We adviseren om na de behandeling 3 uur niets te eten of te drinken, behalve water. Producten die veel kleurstoffen bevatten, zoals aardbeien, kersen, koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomaten ketchup. Ook zuurhoudende producten zoals citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken raden wij af.

'Na 12 uur kan je alles weer eten en drinken.'

Komen er na de behandeling sneller verkleuringen in de tanden als daarvoor?

Nee, de tanden worden tijdens de behandeling opgeschoond van de verkleuringen die in alle voorgaande jaren op jouw tanden terecht zijn gekomen. Het gaat op hetzelfde tempo.

 

Is tandenbleken schadelijk voor mijn tanden?

Onze gell tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met onze bleekgel veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat. Wij zorgen er namelijk voor dat alleen de aanslag van je tanden af word gehaald.

Onze methode is goedgekeurd door de Europese regelgeving en NVWA.

Ik heb kronen kleuren deze ook mee?

Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon. Het kan dus zijn dat je verschil zit. Reserveer START en vraag om persoonlijk advies.

 

Hoe vaak moet ik een behandeling herhalen?

Je blijft eten en drinken dus er komt weer aanslag op. Ga er vanuit dat je om de 3/4maanden terug komt voor een  opfris. Net als bij de kapper of met je nagels zal je ook bij ons de behandelingen moeten herhalen.

Waarom raden jullie mij polijsten aan?

De gell bleekt niet door je tandplak heen. Verwijder daarom eerst tandplak en tandsteen voor het optimale resultaat. Tandplak verwijderen wij in de salon. Echter raden wij aan 2x per jaar een bezoek te brengen aan de mondhygiëniste.  Tandsteen moet door de mondhygiëniste verwijderd worden.

Hoe wit worden mijn tanden?

Dit kan je vooraf van van je behandeling niet bepalen.

  • Genetische factoren
  • Consumptie: eten-drinken en rookgedrag
  • Mondverzorging: hoe vaak poets/flos je en frequentie tandartsbezoek.

Wij zullen in de salon een persoonlijk plan met je bespreken voor het optimale resultaat. Maar wees niet bang te wit worden ze nooit. Dit komt omdat wij je tanden opfrissen naar je oorspronkelijke kleur van je gebit voor de verkleuring.