• 100% Pijnloos & niet schadelijk
  • Achteraf betalen in de salon
  • Gratis parkeren
  • Direct resultaat
  • 5* reviews

In eten en drinken zitten veel kleurstoffen die er voor zorgen dat er verkleuring op de tanden ontstaat.

Onze tanden bleek behandeling verwijderd de tandverkleuring op het gebit. Een stralend witte glimlach als gevolg.

In onze salon kunt u veilig & professioneel de tanden bleken zonder beschadiging aan het tandglazuur.

extra polijsten € 9,95

na verzorging € 14,95


Cadeaubon

€ 104,95

Cadeaubon

€ 104,95

Cadeaubon van Gebit Natuurlijk Wit. Geef witte tanden cadeau, Verdient iemand een nieuw begin? Een Boost zelfvertrouwen? Dan is dit het ideale cadeau! je geeft iemand een behandeling, het resultaat is perfect om het te proberen.

De Tanden Bleek Schuim is de nieuwste ontwikkeling om je hardnekkige verkleurde aanslag op je tanden te reinigen & na je tanden bleek behandeling je witte tanden te behouden.

De schuim dringt door tussen tanden en langs de tandvleeslijn voor een diepe reiniging. Is ontwikkeld voor behoud van witte tanden, een frissere adem en vertraagd de vorming van tandplak.

Het kost € 14,95. Niet gevoelig, thuis te gebruiken, het gaat tandplak tegen en dus minder verkleuring op je tanden. Geen beschadiging van het glazuur. De ideale aanvulling op je dagelijkse Tandpasta.

Poetst u de tanden goed? bezoekt u een tandarts? mondhygiënist? tandenstokers? flosdraad?. Bekijk meer informatie over het verzorgen van uw gebit. Onze behandeling is de perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging van uw gebit. De gele gloed over uw gebit verdwijnt!

Fans van Gebit Natuurlijk Wit  Start pakket