Hoe werkt het tanden bleken in de salon van Gebitnatuurlijkwit?

Gepubliceerd op 23 april 2019 om 13:35
Binnenkomst in de salon.
Welkom! Je wordt verzocht te gaan zitten op de behandelstoel. Wij geven uitleg over hoe de behandeling & het tanden bleken werkt.
 
De behandeling begint
Wij beginnen met polijsten, zodat je tandplak wordt verwijderd van je tanden. Vervolgens neem je plaats in de ligstoel met een UV - beschermingsbril, plaatsen wij een mondspreider in je mond, spuiten gel op je tanden en schijnen voor de verwarming een UV - lamp op jouw gebit. Elke sessie bedraagt 20 minuten.
 
Tijdens de behandeling
Je kunt kiezen; je kijkt mee naar de TV, luisteren naar je eigen muziek op je telefoon of een powernap doen. Voor je het weet zijn de eerste 20 minuten voorbij. Na elke 20 minuten gaat de mondspreider uit, kan je de gel uitspugen, even spoelen en de benen strekken waarna we je weer verzoeken plaats te nemen op de ligstoel voor de volgende sessie. Deze handeling word herhaalt naar hoeveel je geboekt hebt.
 
Na de behandeling
Er heeft een kleine demineralisatie plaats gevonden, dat gelijk staat aan het drinken van een blikje cola. Ons advies is om 3 u na de behandeling niets te eten. Let op : want door koffie, thee, kruiden, kleurstof in voedsel en roken gaat je witheid sneller achteruit. 
 
Bijhouden
Wij raden vaak aan om de 3/4 maanden terug te komen voor onze behandeling Opfris 2x20 minuten € 25,- . Zo houd je het hele jaar mooie frisse witte tanden. Tegenwoordig ga je niet alleen meer naar de kapper en verzorg je je nagels maar kom je ook gezellig bij ons je tanden opfrissen.