Tanden bleken bij Gebit Natuurlijk Wit | Algemene Informatie

 

In eten en drinken zitten veel kleurstoffen die er voor zorgen dat er verkleuring op de tanden ontstaat.

Onze tanden bleek behandeling verwijderd de tandverkleuring op het gebit. Een stralend witte glimlach als gevolg.

In onze salon kunt u veilig & professioneel de tanden bleken zonder beschadiging aan het tandglazuur.

 

Wij worden aanbevolen door tandartsen en het is de perfecte aanvulling op het jaarlijkse bezoek van de tandarts.

Onze methode voldoet aan Europese regelgeving en eisen NVWA maximaal tanden bleken 0,1%.

 

Heeft u kronen of vullingen? Dan raden wij aan om te beginnen met de BASIS behandeling. De consulente houd tijdens de behandeling uw gebit goed in de gaten voor eventuele kleurverschillen met de kroon. Ieder gebit is anders en ook alle kronen kleuren deels mee. Het kan juist als er al kleurverschillen zijn. Maar belangrijk is eerst tanden bleken en dan indien nodig het stukje bij de tandarts vervangen.

 

Zwanger, het is niet schadelijk. Wat u uiteraard kunt doen is het speeksel met gell niet doorslikken.

 

ADVIES: Eerste keer tanden bleken?

START behandeling: Pijnloos & Direct Resultaat na het eerste bezoek!

Langer dan 3 maanden geen mondhygiëniste bezocht? Kies dan polijsten om de tandplak te verwijderen voor de behandelingen voor gegarandeerd resultaat.


Wat doet Gebit Natuurlijk Wit? Wij zijn gespecialiseerd in Tanden bleken met de nieuwste techniek. Pijnloos & Niet Schadelijk bleken wij uw tanden weer stralend wit. Talloze blije mensen verder. Staan wij dagelijks in de salon met plezier iedereen te voorzien van een witte lach! Ieder naar eigen wens en mogelijkheid.

Bekijk onze reviews Verbluffende resultaten of nét die gele gloed van het gebit.  Ervaar zelf een behandeling en u zult verrast zijn door het resultaat.

Hoe werkt het? 80 minuten in de behandelstoel relaxen met een gezellige tune, tv programma of een dutje. Daarna komt u 2x per jaar langs voor een behoud behandeling á € 27,50. U blijft toch ook genieten van die heerlijke curry, rode wijn, kopje koffie, thee of andere kleurstoffen. bekijk onze hoe werkt het video

Meer informatie over Tanden bleken? Is de behandeling ook geschikt voor kronen - nep stukjes? Is het schadelijk voor mijn tanden? Mag ik tanden bleken als ik zwanger ben? of stuur ons direct een berichtje 0614991128

Tips voor witte tanden

 

 1. Goed poetsen. De nummer 1 tip voor witte tanden is en blijft: goed poetsen!
 2. Stop indien met roken.
 3. drink met mate koffie en rode wijn, drink er water naast.
 4. Bezoek tandarts en mondhygiënist regelmatig.
 5. Drink water bij iedere maaltijd
 6. Tanden bleken bij ons in de salon Gebit Natuurlijk Wit

 

Hoe verzorg je je tanden het beste?

 1. Drink zo min mogelijk frisdrank en andere zure dranken. Ook light dranken bevatten zuren die zorgen voor slijtage van het tandglazuur (erosie).
 2. Poets je tanden twee keer per dag 2 minuten met tandpasta.
 3. Meld medicijngebruik altijd aan je tandarts of mondhygiënist.
 4. Last van een slechte adem? Maak je tong dagelijks schoon met een tongreiniger om de bacteriën op het achterste gedeelte van de tong te verwijderen. Deze produceren zwavel dat onaangenaam ruikt.
 5. Poets je tanden niet direct na het eten of drinken van zure dranken of voedingsmiddelen.
 6. Gezond tandvlees bloedt nooit. Gebruik dagelijks een tandenstoker of rager om de ruimte tussen je tanden en kiezen te reinigen. Zo voorkom je ontstoken tandvlees.
 7. Beperk het aantal eet en drinkmomenten tot zeven keer per dag, 3 hoofdmaaltijden en 4 tussendoortjes. Dan krijgt het gebit voldoende kans zich te herstellen en is de kans op gaatjes kleiner.
 8. Bij een droge mond raken mondslijmvliezen makkelijk geïrriteerd en vormt tandplak zich sneller. Besteedt daarom extra zorg aan het gebit en tandvlees. Overleg met de tandarts of mondhygiënist hoe je je gebit het best kan verzorgen.
 9. Neem je kind vanaf het doorbreken van het eerste tandje mee naar de tandarts.
 10. Ga regelmatig naar de tandarts voor controle. Laat de mond ook één keer per jaar controleren bij een kunstgebit.
 11. Stimuleer de aanmaak van beschermend speeksel door te kauwen op suikervrije kauwgom. Speeksel heeft een neutraliserende werking.
 12. Gebruik bij voorkeur een elektrische tandenborstel. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit effectiever is dan poetsen met de handtandenborstel.
 13. Maak aften (pijnlijke blaasjes of zweertjes) in de mond niet kapot, dit verergert de klachten. Na twee tot drie weken moet de aft verdwenen zijn.
 14. Laat je kind niet langdurig sabbelen op een (zuig)fles met limonade, vruchtensap, melk- en yoghurtdranken. Dit is slecht voor het melkgebit.
 15. Begin met het poetsen van het kindergebit met peutertandpasta met fluoride en een zachte tandenborstel zodra de eerste tandjes doorkomen.